Pirkanmaan Voimia Trim-Upskillingissä™

"Syvenevää yhteistyötä ja toimivia käytänteitä"

Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin perustama yhtiö Pirkanmaan Voimia Oy aloitti toimintansa vuoden 2019 alussa. Uuteen yhtiöön siirtyivät Tampereen Voimia Liikelaitos ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ruokapalvelut.

AilaSeppala.jpg
AnuSalmela.jpg

Ravitsemispäällikkö Aila Seppälä Pirkanmaan Voimiasta osallistui Trimmi Inspire Oy:n Trim-Upskilling™-prosessiin. Vaihtopäiviä ja keskusteluja sisältävässä valmennuksessa Ailan odotukset kohdistuivat uusiin ideoihin, vinkkeihin ja uudenlaiseen tekemisen malliin sekä Pirkanmaan Voimian juurruttamiseen muutoksia tuoneessa yhtiöittämistilanteessa.

Aila antaa prosessille hyvän arvosanan. Työssä esiin tulevien asioiden pohtiminen muiden kanssa avaa niitä syvällisemmin, ja toisten näkemykset avartavat omaa ajattelua. Keskustelut Trimmi Inspiren upskillerin kanssa nosti esiin keskeisiä asioita, jotka olisivat muuten jääneet huomaamatta. Lue lisää

"Yhdessä vielä paremmin"
Pirkanmaan-Voimia-logo.png

Ruokapalvelupäällikkö Anu Salmela Pirkanmaan Voimiasta osallistui Trim-Upskilling™-prosessiin kollegansa Aila Seppälän aisaparina. Jo vuodenvaihteessa alkanut yhteistyö on tiivistynyt, ja yhdessä palvellaan asiakaskuntaa entistä paremmin. Tapaamisissa on päästy oppimaan toisilta ja jakamaan omaa osaamista.

 

- On tärkeää, että prosessissa on henkilökuntaa mukana eri puolilta organisaatiota ja että työntekijät pääsevät vierailemaan toistensa työpaikoilla. Se antaa monipuolista kokemusta, ja työnantaja nähdään eri silmin. Olennaista on kokonaisuuden hahmottaminen, henkilökunnan osallistaminen muutokseen ja muutoksen jalkauttaminen, Anu toteaa. Lue lisää

"Vertaisoppimista ja itseluottamusta"
LauraKauhala-Ala-Kapee.jpg
HeidiEskelinen.jpg

Asiakaspalveluassistentti Laura Kauhala-Ala-Kapee ja ravitsemistyöntekijä Heidi Eskelinen osallistuivat parina Trim-Upskilling™-prosessiin. Pirkanmaan Voimian eri työpisteissä työskentelevät Laura ja Heidi olivat hyvin tyytyväisiä prosessin antiin ja suosittelisivat osallistumista lämpimästi muillekin.

Vaihtopäivät antoivat näkemystä parin työpisteeseen sekä tapaan tehdä työtä, ja prosessi nosti samalla itseluottamusta ja oman työn arvostusta. Upskillerin kanssa käytiin läpi päivien aikana nähtyä ja koettua.

Lue haastattelu

​"On ollut etuoikeus päästä tähän valmennukseen mukaan."

"Tutustuminen olisi jäänyt pintapuoliseksi ilman Trimmin osuutta."

"Ehdottomasti suosittelisin. Jokaisen olisi hyvä nähdä myös oman pajan ulkopuolelle. "

"Jäi hyvä kokemus koko Upskilling™-opintomatkasta."

"Saanut irrottautua normaalirutiineista ja päässyt näkemään ja kokemaan uutta."

"Upea kokemus!"