Ilmaisu- ja vuorovaikutustaidot

​Tarjoamme valmennusta ilmaisu- ja vuorovaikutustaitojen kehittämisessä. Rakentavan vuorovaikutuksen voimaannuttavat keinot ja toiminnalliset harjoitteet sekä ryhmädynamiikan rakentaminen voivat olla osana esimies- tai muuta valmennustamme taikka oma valmennuksensa.

​Teatteriammattilaisena toimivan valmentajamme monipuolisissa vuorovaikutusharjoitteissa korostuvat rentoutunut ote, oman persoonan vahvistaminen ja rohkeus heittäytyä. Autamme ottamaan vaikeitakin tilanteita haltuun oikealla asenteella ja positiivisella suhtautumisella.

Valmennuksessa

 

  • ​kehitämme esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.

  • rakennamme ryhmädynamiikkaa.

  • teemme osallistujien esiintymisrohkeutta vahvistavia toiminnallisia harjoitteita pareittain ja pienryhmissä.

Ota yhteyttä: toimitusjohtaja Pauliina Inervo, p. +358 44 344 5677

Valmennukset

Tutustu dialogista vuorovaikutusta ja kohtaamisia kehittäviin valmennuksiimme:

Esimiesvalmennus KOKEVA™

Luova 4stairs -valmennus

Muutosvalmennus

Lue myös:

Asiakaskertomukset

Sirke Lääkkölä

 

on teatterialan, vuorovaikutuksen ja pedagogiikan vankka ammattilainen. Hänellä on laaja koulutus ja yli 20 vuoden työkokemus taiteellisesta työstä, ohjaamisesta ja kouluttamisesta. Sirken erityisosaamisalueina ovat ilmaisu- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi ryhmädynamiikan rakentaminen ja kehittäminen.

 

Sirke tekee töitä vahvasti omalla persoonallaan, mistä lähtee läsnäolo erinomaiseen vuorovaikutukseen. Valmennuksellisissa ja pedagogisissa tilanteissa hänellä on napakka ote osallistujiin, ja silti hänen työssään on leppoisuutta ja huumoria sopivasti mukana.
 

FM, näyttelijä, valmentaja

Markus Myllyniemi

Markus Myllyniemi on kokenut teatterialan ammattilainen sekä esiintymis-, ilmaisu- ja vuorovaikutustaitojen monipuolinen kouluttaja. Hän on toiminut toistakymmentä vuotta näyttelijänä, ohjaajana ja opettajana produktioissa ja valmentanut lisäksi työyhteisöjä vuorovaikutuksessa, kohtaamisessa ja dialogissa.

 

Markuksen erityisosaamista ovat yksilöiden ja pienryhmien valmentaminen ja sparraaminen. Johtavina ajatuksina hänen valmennuksessaan ovat keskinäinen oppiminen, omien voimavarojen löytäminen ja niiden tuoma voimaantuminen.

Näyttelijä (TEAK), valmentaja