Kokemuksellinen esimiesvalmennus KOKEVA™

Tarjoamme yrityksille esimiesvalmennusta, jonka painopisteinä ovat vuorovaikutus ja esimiesroolimallin mukainen työskentely. Lähestymistapamme on kokemuksellinen: annamme osallistujille mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja lisätä osaamistaan erilaisissa tilanteissa ja haasteissa. Valmennus voimaannuttaa esimiehiä toimimaan työroolinsa mukaisesti ja auttaa heitä onnistumaan työssään.

Kehitämme tilannevalmiuksia kohti yhteistä etua. Valmennus sisältää vuorovaikutustaitojen harjoitteita erilaisten tilanteiden haltuun ottamiseksi teatteriammattilaisena toimivan valmentajan johdolla.

​​Valmennuksen sisältöä:

  • Autamme hallitsemaan keskeiset esimiestyön sisällöt ja ymmärtämään työn päämäärän.

  • Korostamme jatkuvaa vuorovaikutusta ja kohtaamista.

  • Kehitämme tilannevalmiuksia kohti yhteistä etua.

  • Mahdollistamme  kokemusten vaihdon ja verkottumisen.

Valmennus käsittää viisi työpajaa sekä palautepäivän sovitun ajanjakson jälkeen.

 

Lisätietoja valmennuksesta: toimitusjohtaja Pauliina Inervo, p. +358 44 344 5677

Valmentajamme:

Syksyn 2020 valmennusten ajankohdat:

3.9.-1.10.2020

29.10.-26.11.2020

Katso myös muut vuorovaikutusta tukevat valmennuksemme:

Muutosvalmennus

Esiintymisvuoro™-valmennus

Lue myös:

 

Esimiesvalmennuksen asiakaskertomukset

Pauliina Inervo

 

on työskennellyt yli 20 vuoden ajan erilaisissa henkilöstö-, talous- ja liikkeenjohtotehtävissä johtajana, esimiehenä, asiantuntijana ja yrittäjänä. Hänellä on useiden vuosien kokemus niin julkishallinnon, yhtymien kuin pk-yritysten ja kansainvälisten suurkonsernienkin toiminnasta. Pauliina tuntee liiketoiminnan eri osa-alueet ja toiminnot. Hän uskoo yhdessä tekemisen voimaan sekä eri toimintojen ja osaamisten ristiinpölyttämisen tuloksellisuuteen. Hän kannustaa työyhteisöjä ennakkoluulottomaan ja itsenäiseen ajatteluun sekä edelläkävijyyteen.

Toimitusjohtaja, valmentaja, Cert. Progress Coach, KTM

Sirke Lääkkölä

 

on teatterialan, vuorovaikutuksen ja pedagogiikan vankka ammattilainen. Hänellä on laaja koulutus ja yli 20 vuoden työkokemus taiteellisesta työstä, ohjaamisesta ja kouluttamisesta. Sirken erityisosaamisalueina ovat ilmaisu- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi ryhmädynamiikan rakentaminen ja kehittäminen. Sirke tekee töitä vahvasti omalla persoonallaan, mistä lähtee läsnäolo erinomaiseen vuorovaikutukseen. Valmennuksellisissa ja pedagogisissa tilanteissa hänellä on napakka ote osallistujiin, ja silti hänen työssään on leppoisuutta ja huumoria sopivasti mukana.
 

FM, näyttelijä, valmentaja

Markus Myllyniemi

Markus Myllyniemi on kokenut teatterialan ammattilainen sekä esiintymis-, ilmaisu- ja vuorovaikutustaitojen monipuolinen kouluttaja. Hän on toiminut toistakymmentä vuotta näyttelijänä,  ohjaajana ja opettajana produktioissa ja valmentanut lisäksi työyhteisöjä vuorovaikutuksessa, kohtaamisessa ja dialogissa. Markuksen erityisosaamista ovat yksilöiden ja pienryhmien valmentaminen ja sparraaminen. Johtavina ajatuksina hänen valmennuksessaan ovat keskinäinen oppiminen, omien voimavarojen löytäminen ja niiden tuoma voimaantuminen.

Näyttelijä (TEAK), valmentaja

Valmennukseen osallistuneiden kommentteja:

”Valmennuksen sisältö oli kokonaisuudessaan kiinnostava.”


”Oli kiva kuulla muiden mielipiteitä ja millaisia asioita on kenellekin osunut kohdalle.”
 

”Pääsi irti omasta työpäivästä ja sai olla kuunteluoppilaana”.

Lue myös Tuija Juuren haastattelu esimiesvalmennuksesta

”Esimiestyöhön liittyviä asioita on hyvä pysähtyä miettimään välillä."