Asiakaskertomus 11/2018

Työnjohtaja Ilona Ruokamo
Kalaneuvos Oy

 
Palvelusuunnittelija Anni Kaipiainen
Lempäälän kunta

Asiakaskertomukset, Kokeva™-valmennus

"Esimiesvalmennus opettavaista ja silmiä aukovaa"

Kalaneuvos Oy:n työnjohtaja Ilona Ruokamo vietti yhden valmennuspäivän tutustumassa Lempäälän ruokapalvelujen käytäntöihin. Palvelusuunnittelija Anni Kaipiainen otti hänet vastaan työpaikallaan, jossa Ilona pääsi seuraamaan esimiestyötä vähän eri näkökulmasta.

Anni tuli työhön Lempäälän ruokapalveluun vuonna 2013 Moision tuotantokeittiöön. Viime vuonna hän siirtyi suunnittelijan tehtäviin, jolloin suurempi osa työtehtävistä siirtyi toimistolle.

Ilona on työskennellyt Kalaneuvoksella esimiehenä puoli vuotta. Työpäivän aikana hän on koko ajan mukana tuotannossa tai ainakin puhelimen päässä tavoitettavissa.

- Järjestelmällistä ja tehokasta, kuvaa Ilona Annin työskentelyä.

- On hyvin mielenkiintoista seurata mm. ongelmatilanteiden ratkaisua toisessa organisaatiossa. Vaikka paikka on eri, esimiestyössä on paljon samoja ja samantapaisia asioita ratkaistavaksi, Ilona toteaa.

Aamupäivän Ilona on viettänyt keskustellen Annin kanssa sekä hänen työtehtäviään ja toimintaansa seuraillen. Iltapäivällä Ilonalla pääsee tutustumaan työskentelyyn keittiössä.

- Esimiesvalmennus on ollut hyvin opettavaista ja silmiä aukovaa. Käytännön harjoitteet ovat tuntuneet välillä vaikeiltakin, mutta ovat olleet monella tapaa hyödyllisiä. Harjoiteltuja tilanteita tulee vastaan esimiestyössä, Ilona toteaa.

- Harjoituksia ja luentoa on ollut hyvässä suhteessa. Ne ovat tuoneet lisää intoa työhön, vaikka olen muutenkin paljon opiskellut työn ohella, Anni arvioi.

Trimmi Inspire Oy:n toimitusjohtaja ja valmentaja Pauliina Inervo kuuntelee Annin ja Ilonan kokemuksia esimiestyöstä ja sparraa erilaisissa työn mukanaan tuomissa haasteissa. Pauliina korostaa ihmisten kohtaamista ja vuorovaikutusta; merkittävässä roolissa ovat palautteen antaminen ja avoin dialogi pulmatilanteita ratkaistaessa.

Kokemuksellinen esimiesvalmennus (KOKEVA™)

Autamme esimiehiä onnistumaan työssään. Korostamme jatkuvaa vuorovaikutusta ja kohtaamista. Tutustu!

Kevään 2019 valmennusten ajankohdat:

​16.1. - 14.2. (viikot 3 - 7)

  • ke (työnjohto)

  • to (asiantuntijat)

20.3. - 18.4. (viikot 12 - 16)

  • ke (työnjohto)

  • to (asiantuntijat)

Syksyn 2019 valmennusten ajankohdat:


12.9.-10.10. (viikot 37-41)
24.10. - 21.11.2019 (viikot 43-47)

Katso myös muut vuorovaikutusta tukevat valmennuksemme:

Muutosvalmennus

Luova 4stairs -valmennus

Lue myös:

Muut KOKEVA™-valmennuksen asiakaskertomukset

kalaneuvos-logo_cmyk_1.9.jpg
Lempaala_logo.png