Verkostoidu ja kehitä yrityksesi osaamista

Osaamisen kehittäminen ja verkostoituminen

Ecosystemic Upskilling™-menetelmän keskiössä

 

Autamme yrityksiä paikkaamaan tunnistettua osaamisvajetta yrityksen tavoitteiden mukaisesti. Ecosystemic Upskilling™-menetelmällämme lisäämme yritysten verkostoitumista ja työntekijöiden osaamista. Tarjoamme ekosysteemiä, jonka jäsenet voivat jakaa luottamuksella tietoa ja osaamistaan Upskilling™-prosessin aikana ja sen jälkeen.
 

Upskillattavat henkilöt osallistuvat työnsä ohella valmennukseen ja työskentelevät osan ajasta toisessa yrityksessä omaksuakseen tarvittavan osaamisen ja uusia toimintatapoja.

Me trimmiläiset vastaamme asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta ja menetelmän laadusta. Huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä yhdessä osallistuvien yritysten kanssa ja tuemme osallistujia prosessin jälkeenkin.

Kiinnostuitko? Tutustu ja ota yhteyttä: toimitusjohtaja Pauliina Inervo, p. 044 344 5677

Yrityksen saavuttamat hyödyt

  • Kokemalla oppiminen on tehokkain tapa oppia uusia taitoja.  

  • Ecosystemic Upskillingin™ vuorovaikutteisuus  kehittää samalla  muutoksiin mukautumista.

  • Ecosystemic Upskilling™ -toimintatapa nopeuttaa soveltavan osaamisen oppimista kaikenlaisissa tehtävissä. Osallistujat saavat meiltä jatkuvan tuen oppimisprosessin aikana.

                                                 
  • Työyhteisön osaamisvajeen paikkaaminen ja asetettujen tavoitteiden saavuttaminen

Autamme tunnistamaan työyhteisön osaamistarpeet asetettuihin tavoitteisiin nähden. Valitsemme verkostostamme kumppaniyrityksen, jonka avulla yrityksen osaamista täydennetään Ecosystemic Upskilling™ -menetelmällä. 

  • Verkostoituminen toisten yritysten kanssa ekosysteemissä

Tarjoamme ekosysteemin, jonka sisällä verkostoituneet yritykset voivat jakaa tietoa ja hyödyntää toistensa osaamista ja toimintatapoja. Yhteistyö on merkityksellistä: jokainen voi auttaa omalla osaamisellaan ja oppia samalla muilta.

  • Uuden oppiminen, uusien toimintatapojen omaksuminen ja työntekijöiden kasvu yrityksen tavoitteiden mukaisesti

 

Ecosystemic Upskilling™ -prosessiin osallistuvat omaksuvat uusia toimintatapoja toisessa yrityksessä työskentelemällä ja vahvistavat ja lisäävät omaa osaamistaan. Samalla työmotivaatio ja -hyvinvointi kasvavat.