Tehokasta oppimista, uusia toimintatapoja ja työhyvinvointia

Trim-Upskilling™-menetelmän avulla

 

Autamme yrityksiä paikkaamaan tunnistettua osaamisvajetta yrityksen tavoitteiden mukaisesti. Trim-Upskilling™-menetelmällämme lisäämme yritysten verkostoitumista ja työntekijöiden osaamista. Tarjoamme ekosysteemiä, jonka jäsenet voivat jakaa luottamuksella tietoa ja osaamistaan Upskilling™-prosessin aikana ja sen jälkeen.
 

Upskillattavat henkilöt osallistuvat työnsä ohella valmennukseen ja työskentelevät osan ajasta toisessa yrityksessä omaksuakseen tarvittavan osaamisen ja uusia toimintatapoja.

Me trimmiläiset vastaamme asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta ja menetelmän laadusta. Huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä yhdessä osallistuvien yritysten kanssa ja tuemme osallistujia prosessin jälkeenkin.

Kiinnostuitko? Tutustu ja ota yhteyttä: toimitusjohtaja Pauliina Inervo, p. 044 344 5677

Yrityksen saavuttamat hyödyt    

                                                      

Työyhteisön osaamisvajeen paikkaaminen ja asetettujen tavoitteiden saavuttaminen

Autamme tunnistamaan työyhteisön osaamistarpeet asetettuihin tavoitteisiin nähden. Valitsemme verkostostamme kumppaniyrityksen, jonka avulla yrityksen osaamista täydennetään Trim-Upskilling™-menetelmällä. 

 

Verkostoituminen toisten yritysten kanssa ekosysteemissä

Tarjoamme ekosysteemin, jonka sisällä verkostoituneet yritykset voivat jakaa tietoa ja hyödyntää toistensa osaamista ja toimintatapoja. Yhteistyö on merkityksellistä: jokainen voi auttaa omalla osaamisellaan ja oppia samalla muilta.

Uuden oppiminen, uusien toimintatapojen omaksuminen ja työntekijöiden kasvu yrityksen tavoitteiden mukaisesti

 

Trim-Upskilling™-prosessiin osallistuvat omaksuvat uusia toimintatapoja toisessa yrityksessä työskentelemällä ja vahvistavat ja lisäävät omaa osaamistaan. Samalla työmotivaatio ja -hyvinvointi kasvavat.

Oppimisen nopeutuminen

 

Trim-Upskilling™-toimintatapa nopeuttaa soveltavan osaamisen oppimista kaikenlaisissa tehtävissä. Osallistujat saavat meiltä jatkuvan tuen oppimisprosessin aikana.

”Meitä tuettiin ja kannustettiin hienosti koko matkan ajan.”

”Joka kerta kun mietin kokemustani, tulee hyvä fiilis. Sitä hyvää fiilistä yritän tuoda työhöni sekä vapaa-aikaani. Olen huomattavasti rohkeampi ja uskaliaampi. Tunnen voivani tehdä asioita, joita en ole ennen uskaltanut tehdä.”

”Otan erilaiset haasteet vastaan innokkaasti.”