Jarvimaisema.jpg

TRIMMI INSPIRE - Trim your skills and get inspired!

Paranna tuottavuutta ketterien palveluratkaisujemme avulla

"Olemme erikoistuneet uudenlaiseen johtamiseen ja osaamisen vahvistamiseen yritysten keskeisenä tulostekijänä. Varmistamme esittämiemme ratkaisujen laadun sekä mittaamme ja arvioimme saavutetut tulokset."

Pauliina Inervo, perustaja, CEO, Ecosystemic Trimmer

IMG_0575.JPG

Trimmi Inspire Oy keskittyy organisaatioiden tuottavuuden kohottamiseen ja vuorovaikutteiseen johtamiseen. Keskeinen ratkaisumme on ekosysteemiseen osaamisen kehittämiseen fokusoiva Ecosystemic Co-skilling™.

 

Perustettu 2016
Sijainti: Tampere

Tarjoamme Trimmi Inspiressä uudenlaisia palveluratkaisuja, joiden avulla autamme asiakkaitamme kehittämään menestyksekästä toimintaansa ja henkilöstönsä osaamista. Keskeisinä toimintatapoina käytämme osallistavaa johtamista ja kokemukseen perustuvan osaamisen hyödyntämistä. Varmistamme ratkaisujemme laadun ja mittaamme tuloksellisuutta. Nostamme esiin työntekijöiden vahvuuksia ja kannustamme uuden oppimiseen.

Trimmi-Inspire-logo.jpg

Hyödynnä luovaa ajattelua ja tunnista osaamistarpeet

Muuttuvat olosuhteet kuten markkinatilanteen muutos tai uuden teknologian käyttöönotto vaikuttavat työyhteisön tekemiseen. Tarvitaan henkilökunnan joustavuutta ja luovaa pohdintaa, kuinka työtä voisi jatkossa tehdä toisin.

Kun työyhteisöä kannustetaan oman työn kehittämiseen ja aktiiviseen ajatteluun, henkilöstö motivoituu, saa uutta intoa työntekoon ja sitoutuu työhön uudella tavalla. Samalla työyhteisö tunnistaa tarpeet oppia uutta ja pystyy ratkaisemaan muuttuvan tilanteen aiheuttamat haasteet. Kehitysprosessista hyötyy koko yritys, kun henkilökunnan osaaminen lisääntyy ja tuottavuus paranee.